Vi projekterar och åtar oss byggentreprenader.

Ombyggnation

Ombyggnation

Ombyggnation, för dig som trivs med läget men längtar efter förnyelse kanske behöver, familjen mer plats, eller bara en förädling av byggnadens fasad och funktion.

Vi utför alla typer av ombyggnationer. Vi bygger inte enbart utförande-entreprenader utan är även delaktig och skapar den ombyggnation våra kunder önskar. Vid våra entreprenader är det normala att våra kunder förespråkar att vi samordnar hela entreprenader ur kvalitet- och arbetsmiljösynpunkt. Vi samarbetar med en rad duktiga underentreprenörer i genomförandet av våra ombyggnadsprojekt.

Tillbyggnad

Har ni ont om utrymme? Ibland är det bättre att bygga ut istället för att bygga nytt. Vi hjälper Er att bygga ut eller bygga om Era kontorslokaler, industrilokaler eller andra typer av fastigheter. Tveka inte med att höra av Er till oss på Björkö Bygg AB för frågor eller förslag på hur vi kan hjälpa Er!

REFERENSPROJEKT

Björkö Bygg AB har alla de certifikat och behörighet som behövs för de jobb vi åtar oss. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Därav kan vi lämna garanti på alla våra jobb. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

You does not have projects to display for current MGT Portfolio Grid element settings.
Vi är Björkö Bygg AB
Björkö Bygg AB projekterar och åtar sig byggentreprenader i allt från nyproduktion, renovering, tillbyggnation.