Vi projekterar och åtar oss byggentreprenader.

Renovering

Renovering

Vi utför gärna hela åtaganden av byggnationer och ombyggnader som totalentreprenör. Björkö Bygg AB sköter samordning och projektledning mellan alla hantverksgrupper. Du som beställare har oss som din enda kontaktperson genom hela byggprocessen.

Fasadrenovering

En husfasad ska vara vacker att se på, men den måste

också stå emot de påfrestningar som  regn, vind och snö medför och hålla i många år. Det viktiga med en fasad är att den ska vara tät och ha en torr insida, samtidigt som den ska andas för att ge en behaglig inomhusmiljö. Att underhålla fasaden är en förutsättning för att den ska hålla länge, och tänk på att en välisolerad fasad håller uppvärmningskostnaderna nere. Vi på Björkö Bygg AB utför alla typer av fasadrenoveringar och ni är varmt välkomna att höra av er om frågor eller för att få en offert!

Tak- och fönsterbyten

Går Ni i tankar om att byta tak? Gör det innan skadan är skedd! Med bättre isolering av taket kan Ni både sänka Era elkostnader och minska antalet istappar genom att mindre inomhusvärme läcker ut. Vi på Björkö Bygg AB hjälper Er med Ert tak oavsett om det är lertegel, betongpannor eller plåttak! Fönster ska släppa in solljus och värme samtidigt som de ska hindra att alltför mycket inomhusvärme läcker ut. I många hus används fortfarande tvåglasfönster som går att öppna isär. Nya fönster har två eller tre glas som sitter ihop och som inte går att ta isär. Mellan dessa rutor finns luft, argon eller krypton; allt för att isolera bättre, vilket gör att det sänker Era energikostnader samtidigt som de isolerar bättre mot buller. Vi på Björkö Bygg AB hjälper Er med att välja ut de fönster som passar bäst för Er fastighet!
Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan sänka Era energikostnader och lämnar ett kostnadsförslag

REFERENSPROJEKT

Björkö Bygg AB har alla de certifikat och behörighet som behövs för de jobb vi åtar oss. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Därav kan vi lämna garanti på alla våra jobb. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

You does not have projects to display for current MGT Portfolio Grid element settings.
Vi är Björkö Bygg AB
Björkö Bygg AB projekterar och åtar sig byggentreprenader i allt från nyproduktion, renovering, tillbyggnation.